banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Agar Agar Dengan - mango pudding
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Agar Agar Dengan
mango pudding
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eetl. agar agar poeder
60 gr geraspte gula jawa of anders bruine suiker
koud water
1/2 theel zout
2 rijpe mango's
700 ml melk
1 citroen (sap)
3 eetl. geraspte kokos
100 gr suiker
3 eieren

Cara membuat:
Bereiding:
Week de agar voor 12 uur in voldoende water. Prak de mango's fijn tot een puree en meng dan het citroensap erdoor. Voeg dan zoveel water toe aan de mango dat er 500ml mengsel vormt. Meng dit mengsel met de agar en de gula jawa in de pan en laat dit zachtjes sudderen totdat de gula jawa en de agar zijn opgelost. giet het mengsel in een vorm en laat het goed afkoelen.

Bij het gerecht hoort ook nog een saus:
klop de eieren en de kristalsuiker au-bain-marie op/luchtig en voeg dan wat zout toe en de melk en laat de saus al roerend dik worden. Voeg dan de kokos toe en roer tot een homogene saus. Serveer de saus warm of koud bij de agar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38879857