Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Agar Agar Dengan - mango pudding

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Agar Agar Dengan
mango pudding
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eetl. agar agar poeder
60 gr geraspte gula jawa of anders bruine suiker
koud water
1/2 theel zout
2 rijpe mango's
700 ml melk
1 citroen (sap)
3 eetl. geraspte kokos
100 gr suiker
3 eieren

Cara membuat:
Bereiding:
Week de agar voor 12 uur in voldoende water. Prak de mango's fijn tot een puree en meng dan het citroensap erdoor. Voeg dan zoveel water toe aan de mango dat er 500ml mengsel vormt. Meng dit mengsel met de agar en de gula jawa in de pan en laat dit zachtjes sudderen totdat de gula jawa en de agar zijn opgelost. giet het mengsel in een vorm en laat het goed afkoelen.

Bij het gerecht hoort ook nog een saus:
klop de eieren en de kristalsuiker au-bain-marie op/luchtig en voeg dan wat zout toe en de melk en laat de saus al roerend dik worden. Voeg dan de kokos toe en roer tot een homogene saus. Serveer de saus warm of koud bij de agar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 212 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068653