banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Agar Agar Dengan - mango pudding

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Agar Agar Dengan
mango pudding
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eetl. agar agar poeder
60 gr geraspte gula jawa of anders bruine suiker
koud water
1/2 theel zout
2 rijpe mango's
700 ml melk
1 citroen (sap)
3 eetl. geraspte kokos
100 gr suiker
3 eieren

Cara membuat:
Bereiding:
Week de agar voor 12 uur in voldoende water. Prak de mango's fijn tot een puree en meng dan het citroensap erdoor. Voeg dan zoveel water toe aan de mango dat er 500ml mengsel vormt. Meng dit mengsel met de agar en de gula jawa in de pan en laat dit zachtjes sudderen totdat de gula jawa en de agar zijn opgelost. giet het mengsel in een vorm en laat het goed afkoelen.

Bij het gerecht hoort ook nog een saus:
klop de eieren en de kristalsuiker au-bain-marie op/luchtig en voeg dan wat zout toe en de melk en laat de saus al roerend dik worden. Voeg dan de kokos toe en roer tot een homogene saus. Serveer de saus warm of koud bij de agar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 318 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558759