1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Goreng Seafood Jawa Timur
gebakken gekruide rijst met zeevruchten uit Oost-Java

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr gekookte witte rijst
150 gr garnalen, gepeld
200 gr cumi / pijlstaartinktvis
1 lente-ui
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 rode lomboks
3 teentjes knoflook
7 sjalotjes
1 tomaat
1 1/2 theel trassi

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
50 acar timun (ingelegde kokommer, zie recept)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de inktvis in stukjes van 1 cm en de lente-ui in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen en de inktvis toe en bak deze 2 minuten. Dan de rijst, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en bak het geheel verder gaar. Schep dan de lent-ui erdoor en strooi de bawang goreng er over. Serveer daarbij de acar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36087190