banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Nasi Goreng Seafood Jawa Timur - gebakken rijst met zeevruchten uit Oost-Java

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Goreng Seafood Jawa Timur
gebakken gekruide rijst met zeevruchten uit Oost-Java

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr gekookte witte rijst
150 gr garnalen, gepeld
200 gr cumi / pijlstaartinktvis
1 lente-ui
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 rode lomboks
3 teentjes knoflook
7 sjalotjes
1 tomaat
1 1/2 theel trassi

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
50 acar timun (ingelegde kokommer, zie recept)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de inktvis in stukjes van 1 cm en de lente-ui in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen en de inktvis toe en bak deze 2 minuten. Dan de rijst, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en bak het geheel verder gaar. Schep dan de lent-ui erdoor en strooi de bawang goreng er over. Serveer daarbij de acar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568702