1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi Goreng Selimut
gebakken rijst met een omelet

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr witte rijst
100 gr kip, gaar
50 gr garnalen, gepeld
5 bakso sapi, kleine gehaktballetjes
1 rode lombok
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1 lente-ui
1 eetl boter / olie

Haluskan:
bumbu
3 rode lomboks
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 theel kari / massala / kerrie

Bahan dadar:
ingrediënten omelet:
2 eieren
1/8 theel zout
1 eetl kecap manis
1 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip en de bakso in stukjes, ontpit de lombok en snijd deze fijn. Snijd de lente-ui fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Klop de eiren op samen met de kecap en het zout.
Verhit in een pan de boter en voeg het eimengsel toe en bak een dunne omelet en zet apart.
Verhit in een pan de olie/boter en fruit de bumbu met de lombok voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen, de kip en de bakso toe en bak deze 2 minuten. Dan de rijst, de kecap, het zout en de peper toevoegen en bak het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui erdoor.

Verdeel de omelet in porties en leg daarop de nasi, vouw zoveel mogelijk dicht en serveer.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005390