banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis Tempe Kacang Panjang - gestoofde kouseband en tempe in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Tempe Kacang Panjang
gestoofde kouseband en tempe in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr tempe
200 gr kouseband
4 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 theel saus sambal (zie recept)
3 cm laos
2 salam blaadjes
1/4 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml kippenbouillon (zie recept)
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in kleine blokjes, de kouseband in kleine stukjes en de knoflook in dunne plakjes. Rasp de laos. Verhit in een pan olie en bak de tempe rondom bruin en zet apart.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de knoflook met de salam en de laos voor 2 minuten. Voeg dan de tempe, de bouillon, de palmsuiker, het zout, de kecap en de saus sambal toe en roer. Dan de kouseband toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus indikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 251 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40095725