logo

Recente Reacties

Sate Kambing Kecap Pedas
sate van lamsvlees met een pittige kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr lamsvlees
150 gr lamsvet
2 eetl kecap manis
1 eetl olie
30 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
1 eetl ketumbar
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
4 rode rawits
1/2 theel zout

Sambal kecap:
5 eetl kecap manis
4 sjalotjes
8 groene rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en het vet in kleine blokjes (2x2x1cm). Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met het vet, de bumbu en de olie en laat dit tenminste 1 uur mairineren.
Rijg het vlees en het vet afwisselend aan de sate stokjes. Rooster het daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar en besprenkel het regelamtig met de marinade.
Serveer de sate met de sambal kecap.

Sambal kecap:
snijd de rawits in dunne plakjes en snijd de sjalotjes fijn. Meng het daarna met de kecap.

Add comment

Submit

who is online

We have 85 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986837