banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Sate Kambing Saus Kecap - sate van lamsvlees met kecap saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate Kambing Saus Kecap
sate van lamsvlees met kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr lamsvees/geit
100 gr runder vet
1 eet kecap manis
1 theel olie
2 eetl water
14 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
1 eetl ketumbar
1 theel zout
50 gr palmsuiker

Bahan sambal kecap:
ingediënten:
6 eetl kecap manis
4 sjalotjes
8 groene rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes van 2x2x1 cm. Snijd het vet in blokjes van 2x2x1cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes en de rawits in dunne plakjes.
Meng het vlees met het vet, de bumbu, de kecap en de olie. Meng dan het water erdoor en laat dit tenminste 60 minuten marineren.
Rijg het vlees en het vet afwisselen aan de sate stokjes. Rooster het vlees daaran boven een houtskoolvuurtje bruine en gaar. Besprenkel het regelmatig met de marinade.
Serveer de sate met de sambal.

Sambal:
meng alle ingrediënten goed door elkaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38472134