Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Yeoneojang - 연어장 -  ceviche van zalm

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yeoneojang - 연어장
ceviche van zalm

Ingrediënten:
450 gr verse zalm

ingrediënten marinade:
120 ml sojasaus
240 ml water
5 eetl rijstwijn/mirem
1 1/2 eetl palmsuiker

ingrediënten groenten:
1/2 ui
1 rode lomboks
1 groene lombok
1/2 citroen

Bereiding:
Snijd de zalm in dunne plakjes. snijd de ui, de lomboks en de citroen in dunne plakjes. Verhit in een pan de ingrediënten voor de marinade en kook het op middelhoog vuur voor 2 minuten. Laat het daarna afkoelen.
Leg in een afgesluitbare bak de zalm en daarop de lomboks, de ui en de citroen. Giet daarover de marinade. Laat het marineren in de koelkast voor tenminste 5 uur voor gebruik.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257038