Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 21 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Yeoneojang - 연어장 -  ceviche van zalm

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yeoneojang - 연어장
ceviche van zalm

Ingrediënten:
450 gr verse zalm

ingrediënten marinade:
120 ml sojasaus
240 ml water
5 eetl rijstwijn/mirem
1 1/2 eetl palmsuiker

ingrediënten groenten:
1/2 ui
1 rode lomboks
1 groene lombok
1/2 citroen

Bereiding:
Snijd de zalm in dunne plakjes. snijd de ui, de lomboks en de citroen in dunne plakjes. Verhit in een pan de ingrediënten voor de marinade en kook het op middelhoog vuur voor 2 minuten. Laat het daarna afkoelen.
Leg in een afgesluitbare bak de zalm en daarop de lomboks, de ui en de citroen. Giet daarover de marinade. Laat het marineren in de koelkast voor tenminste 5 uur voor gebruik.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41465280