logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Yeoneojang - 연어장
ceviche van zalm

Ingrediënten:
450 gr verse zalm

ingrediënten marinade:
120 ml sojasaus
240 ml water
5 eetl rijstwijn/mirem
1 1/2 eetl palmsuiker

ingrediënten groenten:
1/2 ui
1 rode lomboks
1 groene lombok
1/2 citroen

Bereiding:
Snijd de zalm in dunne plakjes. snijd de ui, de lomboks en de citroen in dunne plakjes. Verhit in een pan de ingrediënten voor de marinade en kook het op middelhoog vuur voor 2 minuten. Laat het daarna afkoelen.
Leg in een afgesluitbare bak de zalm en daarop de lomboks, de ui en de citroen. Giet daarover de marinade. Laat het marineren in de koelkast voor tenminste 5 uur voor gebruik.

Add comment

Submit

who is online

We have 41 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160400