zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Nasi Himpit - geperste pandanrijst
- Bayem Goreng - gebakken spinazie
- Sambal goreng tahu en taugé
- Ikan Belado
- Nasi Goreng Bahari 1 - Balinese Rode Nasi
- Tumis Katjang Pandjang - gestoofde kouseband
- Sambal Malakka
- Gulai Gajebo Daging Sapi - gestoofd rundvlees in kruidige saus
- Sop selam
- Satia Bia Merah - sate van mosselen/venusschelpen uit de Molukken
Yeoneojang - 연어장 - ceviche van zalm


Yeoneojang - 연어장
ceviche van zalm
Ingrediënten:
450 gr verse zalm
ingrediënten marinade:
120 ml sojasaus
240 ml water
5 eetl rijstwijn/mirem
1 1/2 eetl palmsuiker
ingrediënten groenten:
1/2 ui
1 rode lomboks
1 groene lombok
1/2 citroen
Bereiding:
Snijd de zalm in dunne plakjes. snijd de ui, de lomboks en de citroen in dunne plakjes. Verhit in een pan de ingrediënten voor de marinade en kook het op middelhoog vuur voor 2 minuten. Laat het daarna afkoelen.
Leg in een afgesluitbare bak de zalm en daarop de lomboks, de ui en de citroen. Giet daarover de marinade. Laat het marineren in de koelkast voor tenminste 5 uur voor gebruik.
ceviche van zalm
Ingrediënten:
450 gr verse zalm
ingrediënten marinade:
120 ml sojasaus
240 ml water
5 eetl rijstwijn/mirem
1 1/2 eetl palmsuiker
ingrediënten groenten:
1/2 ui
1 rode lomboks
1 groene lombok
1/2 citroen
Bereiding:
Snijd de zalm in dunne plakjes. snijd de ui, de lomboks en de citroen in dunne plakjes. Verhit in een pan de ingrediënten voor de marinade en kook het op middelhoog vuur voor 2 minuten. Laat het daarna afkoelen.
Leg in een afgesluitbare bak de zalm en daarop de lomboks, de ui en de citroen. Giet daarover de marinade. Laat het marineren in de koelkast voor tenminste 5 uur voor gebruik.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.