Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Sayur Daun Singkong - Sajoer van cassaveblad
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sayur Daun Singkong
Sajoer van cassaveblad
Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr cassaveblad
4 eetl olie
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
5 kemirinoten
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
1 theel, trasi bakar
6 sjalotten
1 rode lombok
4 rawits
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het cassaveblad fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan het zout en het cassaveblad toe en stoof dit voor 2 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat de olie van de kokosmelk vrijkomt. Serveer
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812492