Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sayur Daun Singkong - Sajoer van cassaveblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Daun Singkong
Sajoer van cassaveblad
Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr cassaveblad
4 eetl olie
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
5 kemirinoten
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
1 theel, trasi bakar
6 sjalotten
1 rode lombok
4 rawits
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het cassaveblad fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan het zout en het cassaveblad toe en stoof dit voor 2 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat de olie van de kokosmelk vrijkomt. Serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110484