Recente Reacties

Sayur Daun Singkong
Sajoer van cassaveblad
Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr cassaveblad
4 eetl olie
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
5 kemirinoten
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
1 theel, trasi bakar
6 sjalotten
1 rode lombok
4 rawits
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het cassaveblad fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan het zout en het cassaveblad toe en stoof dit voor 2 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat de olie van de kokosmelk vrijkomt. Serveer

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42592936