Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur Daun Singkong - Sajoer van cassaveblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Daun Singkong
Sajoer van cassaveblad
Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr cassaveblad
4 eetl olie
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
5 kemirinoten
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
1 theel, trasi bakar
6 sjalotten
1 rode lombok
4 rawits
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het cassaveblad fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan het zout en het cassaveblad toe en stoof dit voor 2 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat de olie van de kokosmelk vrijkomt. Serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 467 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065181