Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Sayur daun ubi - gestoofde cassaveblad in kruidige kokosmelksaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sayur daun ubi
gestoofde cassaveblad

Bahan-bahan:
500 gr cassaveblad (ubi)
5 rode rawits
1 rode lombok
1 theel trasi
1/2 theel zout
1/2 kokosnoot
225 ml water
4 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 cm kunyit
2 theel ketumbar
5 kemiri
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassavebladeren fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de kokos en meng dit met het water en pers daarna de santen eruit.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu met de trasi voor 3 minuten. Voeg dan de ubi, het zout en de santen toe en laat het in 2 minuten gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812343