Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sayur daun ubi - gestoofde cassaveblad in kruidige kokosmelksaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sayur daun ubi
gestoofde cassaveblad

Bahan-bahan:
500 gr cassaveblad (ubi)
5 rode rawits
1 rode lombok
1 theel trasi
1/2 theel zout
1/2 kokosnoot
225 ml water
4 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 cm kunyit
2 theel ketumbar
5 kemiri
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassavebladeren fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de kokos en meng dit met het water en pers daarna de santen eruit.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu met de trasi voor 3 minuten. Voeg dan de ubi, het zout en de santen toe en laat het in 2 minuten gaar stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 294 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193649