banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Cah Kangkung Bunga Pepaya - zacht gestoofde kangkung met tonijn en papaya

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Kangkung Bunga Pepaya
zacht gestoofde kangkung met tonijn en papaya

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr papaya bloemen
zout
water
3 bosjes kangkung
1 cm jahe
2 serai/sereh/citroengras
100 gr gerookte tonijn
5 jeruk purut blaadjes
2 bosjes kemangi
1 theel zout
1 theel palmsuiker
100 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 rode rawits
1 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Sprenkel wat zout over de bloemen en pers deze uit. Spoel af en herhaal dit 4 maal. Verhit in een pan water en kook de bloemen. Giet af en herhaal.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Versnipper de tonijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de serai en de jahe toe en bak dit nog 2 minuten. Meng dan de tonijn erdoor.
Dan de bloemen, de kangkung, de jeruk purut en de kemangi erdoor mengen en bak het halfgaar. Voeg dan het water, de palmsuiker en het zout toe en breng het al roerend aan de kook. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 357 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40085739