Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Cah Kangkung Bunga Pepaya
zacht gestoofde kangkung met tonijn en papaya

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr papaya bloemen
zout
water
3 bosjes kangkung
1 cm jahe
2 serai/sereh/citroengras
100 gr gerookte tonijn
5 jeruk purut blaadjes
2 bosjes kemangi
1 theel zout
1 theel palmsuiker
100 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 rode rawits
1 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Sprenkel wat zout over de bloemen en pers deze uit. Spoel af en herhaal dit 4 maal. Verhit in een pan water en kook de bloemen. Giet af en herhaal.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Versnipper de tonijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de serai en de jahe toe en bak dit nog 2 minuten. Meng dan de tonijn erdoor.
Dan de bloemen, de kangkung, de jeruk purut en de kemangi erdoor mengen en bak het halfgaar. Voeg dan het water, de palmsuiker en het zout toe en breng het al roerend aan de kook. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578493