logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cah Kangkung Manis
roerbak van kangkung met kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bosje kangkung
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2-3 eetl kecap manis
50 ml heet water
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten.
Voeg dan de kangkung toe en bak deze zacht. Dan het water, de kecap, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed en bak het verder gaar.
Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 121 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176489