1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Woku Ikan Kakap
pittig gekruide en gebakken vis uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr red snapper / andere stevige witte vis
1 limoen
1 theel zout
3 sereh stengels
2 pandan leaves
6 jeruk purut blaadjes
5 groene tomaten / tomatillos
1 tomaat
1000 ml water
4 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
9 rode lomboks
7 rode rawits
6 cm jahe
3 cm kunyit
4 kemiri noten
 
Taburan:
garnering:
2 lente-uitjes
1 bosje kemangi
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd het in 10 stukken. Snijd de tomaten in stukjes/partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en snijd de lente-ui in kleine stukjes. Marineer de vis met het limoensap en het zout voor tenminste 30 minuten. 
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh, de pandan en de jeruk purut voor 5 minuten. Dan de vis toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Dan de tomaten toevoegen en het geheel 30 minuten zachtjes laten sudderen. Garneer het met de lente-ui en de kemangi en serveer. 
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092535