Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
viskoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bajabu bala
viskoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tonijn van ca. 400 gr
150 gr kokos
1 ei
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm kunyit (kurkuma)
2 theel ketumbar
1 theel witte peper

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de vis boven een houtkoolvuurtje in 20 minuten gaar en haal al het vlees van de graten af en wrijf het visvlees fijn. Klop het ei op. Rooster kokos droog in een koekepan en wrijf of maal deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe, de kokos, het zout, het ei en de vis tot een massa en vorm van deze massa platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak deze koekjes goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411284