banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
viskoekjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bajabu bala
viskoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tonijn van ca. 400 gr
150 gr kokos
1 ei
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm kunyit (kurkuma)
2 theel ketumbar
1 theel witte peper

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de vis boven een houtkoolvuurtje in 20 minuten gaar en haal al het vlees van de graten af en wrijf het visvlees fijn. Klop het ei op. Rooster kokos droog in een koekepan en wrijf of maal deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe, de kokos, het zout, het ei en de vis tot een massa en vorm van deze massa platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak deze koekjes goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37193292