banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Uilulia - gebakken vis met rode saus uit Gorontalo
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Uilulia
gebakken vis met rode saus uit Gorontalo

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ikan bandeng/melkvis, anders zalm of snapper
1 limoen, sap
3 sjalotjes
2 tomaten
1 cm lengkuas/laos
1 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
1 cm lengkuas/laos
7 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en wrijf deze in met de helft van het limoenssap en het zout en laat dit 30 minuten intrekken. Snijd de vis daarna in moten. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en rasp de laos. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en bak de vis bruin en gaar en zet apart. Verhit 3 eetl van de gebruikte olie en fruit de sjalotjes en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de bumbu toe en bak het geheel 5 minuten. Dan de tomaten toevoegen en bak deze zacht. Meng de rest van het limoensap erdoor en de gebakken vis en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555026