Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sai Grok - thaise barbeque worst

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sai Grok
thaise barbeque worst

Ingrediënten:
450 gr varkensgehakt
4 eetl gekookte kleefrijst
1/2 eetl zout
1/2 eetl Szechuan peper
6 teentjes knoflook
6 teentjes pickled knoflook
1/2 eetl golden mountain saus
1/2 theel ketumbar
bakpapier
aluminium folie

Bereiding:
Wrijf of maal het zout, de peper, de knoflook en de ketumbar fijn tot een pasta. Meng dit samen met de kleefrijst en de saus door het gehakt zodat het een homogene massa wordt.
Verdeel de vleesmassa in vier porties en vorm hiervan rolletjes. Verpak de rolletjes in bakpapier/plastic en dan in aluminiumfolie en laat dit 1 dag buiten de koelkast  staan.
Rooster dan de vleesrolletjes zachtjes voor 20 minmuten boven een houtskoolvuurtje en garneer het met gehakte rawits, knoflook, lente-ui en korianderblaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252010