logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sai Grok
thaise barbeque worst

Ingrediënten:
450 gr varkensgehakt
4 eetl gekookte kleefrijst
1/2 eetl zout
1/2 eetl Szechuan peper
6 teentjes knoflook
6 teentjes pickled knoflook
1/2 eetl golden mountain saus
1/2 theel ketumbar
bakpapier
aluminium folie

Bereiding:
Wrijf of maal het zout, de peper, de knoflook en de ketumbar fijn tot een pasta. Meng dit samen met de kleefrijst en de saus door het gehakt zodat het een homogene massa wordt.
Verdeel de vleesmassa in vier porties en vorm hiervan rolletjes. Verpak de rolletjes in bakpapier/plastic en dan in aluminiumfolie en laat dit 1 dag buiten de koelkast  staan.
Rooster dan de vleesrolletjes zachtjes voor 20 minmuten boven een houtskoolvuurtje en garneer het met gehakte rawits, knoflook, lente-ui en korianderblaadjes.

Add comment

Submit

who is online

We have 68 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44161044