Sai Grok
thaise barbeque worst
Ingrediënten:
450 gr varkensgehakt
4 eetl gekookte kleefrijst
1/2 eetl zout
1/2 eetl Szechuan peper
6 teentjes knoflook
6 teentjes pickled knoflook
1/2 eetl golden mountain saus
1/2 theel ketumbar
bakpapier
aluminium folie
Bereiding:
Wrijf of maal het zout, de peper, de knoflook en de ketumbar fijn tot een pasta. Meng dit samen met de kleefrijst en de saus door het gehakt zodat het een homogene massa wordt.
Verdeel de vleesmassa in vier porties en vorm hiervan rolletjes. Verpak de rolletjes in bakpapier/plastic en dan in aluminiumfolie en laat dit 1 dag buiten de koelkast staan.
Rooster dan de vleesrolletjes zachtjes voor 20 minmuten boven een houtskoolvuurtje en garneer het met gehakte rawits, knoflook, lente-ui en korianderblaadjes.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sambal Lado Mudo - groene sambal uit west Sumatra
- Udang Balado - tijgergarnalen in pittige saus
- Doenjang jjigae 된장찌개 - stoofpotje van rundvlees
- Telur Puyuh Bumbu Bali - kwarteleitjes in pittige rode saus
- Tempe Dan Tahu Bacem - gekruide en gebakken tempe en tahu
- Sambal Petai Udang - garnalen in pittige kokosmelk saus
- Ayam Besengek
- Ikan Cuka
- Tumis Jamur Kembang Tahu - gesauteerde paddenstoelen met tahu
- Pempek tahu - visdeeg met tahu/tofu
Recente Reacties
Cucur
3 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
3 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...