ingrediënten:
500 gr rosbief
3 eetl lichte sojasaus
1 theel zwarte peper
1 rode paprika
150 gr verse groene peperkorrels
5 eetl plantaardige olie
2 eetl rode currypasta (zie recept)
3 eetl vissaus (Nam Pla)
2 eetl palmsuiker
100 ml water
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en wrijf het daarna in met de sojasaus en de zwarte peper. Laat dit 30 minuten marineren. Snijd de paprika in reepjes.
Verhit vervolgens de olie in een wok/wadjan en bak daarin eerst de currypasta. Voeg dan het vlees, de peperkorrels, de paprika, de vissaus, de palmsuiker en het water toe en bak alles in 5 minuten gaar.
500 gr rosbief
3 eetl lichte sojasaus
1 theel zwarte peper
1 rode paprika
150 gr verse groene peperkorrels
5 eetl plantaardige olie
2 eetl rode currypasta (zie recept)
3 eetl vissaus (Nam Pla)
2 eetl palmsuiker
100 ml water
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en wrijf het daarna in met de sojasaus en de zwarte peper. Laat dit 30 minuten marineren. Snijd de paprika in reepjes.
Verhit vervolgens de olie in een wok/wadjan en bak daarin eerst de currypasta. Voeg dan het vlees, de peperkorrels, de paprika, de vissaus, de palmsuiker en het water toe en bak alles in 5 minuten gaar.