Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Rundvlees met groene peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rundvlees met groene peper
ingrediënten:
500 gr rosbief
3 eetl lichte sojasaus
1 theel zwarte peper
1 rode paprika
150 gr verse groene peperkorrels
5 eetl plantaardige olie
2 eetl rode currypasta (zie recept)
3 eetl vissaus (Nam Pla)
2 eetl palmsuiker
100 ml water

bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en wrijf het daarna in met de sojasaus en de zwarte peper. Laat dit 30 minuten marineren. Snijd de paprika in reepjes.
Verhit vervolgens de olie in een wok/wadjan en bak daarin eerst de currypasta. Voeg dan het vlees, de peperkorrels, de paprika, de vissaus, de palmsuiker en het water toe en bak alles in 5 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 566 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252552