Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Mu Pad Khiew Wan Hor Pai - pasteitjes met varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Pad Khiew Wan Hor Pai
pasteitjes met varkensvlees

Ingrediënten:
100 varkensgehakt
3 eetl groene curry pasta
4 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
1 kleine ui
1 ei
1 theel zout
2 eetl olie
2 takjes koriander
fyllo deeg

Bereiding:
Snijd de ui en de korianderblaadjes fijn. Verhit in een wok de olie en bak het gehakt, de ui en de curry pasta voor 4 minuten. Voeg dan het zout en de kokosmelk toe en bak dit nog 2 minuten. Laat het afkoelen en meng de koriander erdoor. Klop het ui op. Snijd een cirkel met een diameter  van 7 cm uit het deeg en schep er 1 eetl van het mengsel op. Vouw het deeg op in een halve maan vorm en smeer de uiteinden in met ei en maak het dicht. Smeer ook wat ei op de pasteitjes. Bak de pasteitjes in 25 minuten gaar in een voorverwamde oven op 190 gr. C.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275735