Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Mu Ma Now - pikante vlees salade

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Mu Ma Now
pikante vlees salade

Ingrediënten:

225 gr varkensvlees
150 ml water
1 theel zout
4 rode rawits
3 groene rawits
4 teentjes knoflook
2 theel limoensap
1 eetl nam pla (vissaus)
1 sjalot
1 theel celery

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een pan het water en voeg het zout er aan toe. Dan het vlees en kook dit voor 2 minuten en giet het dan af. Snijd de sjalot, de knoflook en de rawits zeer fijn. Hak de celery in kleine stukjes. Meng de ingredienten door elkaar en giet dit over het vlees.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230820