Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging bumbu Bali 1 - kruidig, gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Daging bumbu Bali 1
kruidig, gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr sukadelappen
5 sjalotten
2 teentje knoflook
3 rode lomboks
1 theel trassi
1 theel asem
2 cm laos
3 salamblaadjes
1 serehstengel
2 theel gula jawa
2 eetl ketjap manis
zout naar smaak
150 ml water
olie

Cara Membuat:
bereiding
Snijd het vlees in reepjes. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn evenals de sjalotten en de knoflook. Kneus dit met de trassi, de asem, de laos, de sereh en de salam.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin dit mengsel voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe met de suiker, de ketjap, het zout en het water. Stoof het vlees gaar en voeg zonodig wat water toe.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029967