banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Daging bumbu Bali 1 - kruidig, gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Daging bumbu Bali 1
kruidig, gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr sukadelappen
5 sjalotten
2 teentje knoflook
3 rode lomboks
1 theel trassi
1 theel asem
2 cm laos
3 salamblaadjes
1 serehstengel
2 theel gula jawa
2 eetl ketjap manis
zout naar smaak
150 ml water
olie

Cara Membuat:
bereiding
Snijd het vlees in reepjes. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn evenals de sjalotten en de knoflook. Kneus dit met de trassi, de asem, de laos, de sereh en de salam.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin dit mengsel voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe met de suiker, de ketjap, het zout en het water. Stoof het vlees gaar en voeg zonodig wat water toe.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 460 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40300516