banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Henk 9 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 20 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 26 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hobak Mandu
dumplings met courgette

Ingrediënten:
24 dumpling vellen
2 courgettes
2 theel zout
4 shiitake paddenstoelen
1/2 eetl lichte sojasaus
sesamolie
 
Bereiding:
Snijd de courgettes julienne en bestrooi deze met het zout. Laat dit 15 minuten intrekken en knijp daarna voorzichtig het vocht eruit. Week eerst de shiitake en snijd deze in dunne reepjes. Meng dit met een 1/2 theel sesamolie en de sojasaus.
Verhit in een pan 2 theel sesamolie en bak de courgettes gaar en droog en laat dit daarna afkoelen. Verhit een pan en roerbak de shittake, eventueel 1 1/2 eetl weekvocht toevoegen. Meng de shiitake met de courgettes.
Bevochtig de uiteinden van een dumpling vel en leg daarop een volle theel van het groentemengsel en vouw de randen dicht als een halve maan. Duw zachtjes om de lucht eruit te krijgen.
Verhit in een pan water en leg de dumpling erin. Als deze bovenkomt drijven dan is het gaar. Schep de dumpling eruit en laat deze snel afkoelen. Lekker met een dipsaus.
 
dipsaus: meng 2 theel sojasaus met 1 theel azijn en 2 eetl water.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36465684