banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Hobak Mandu - dumplings met courgette
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hobak Mandu
dumplings met courgette

Ingrediënten:
24 dumpling vellen
2 courgettes
2 theel zout
4 shiitake paddenstoelen
1/2 eetl lichte sojasaus
sesamolie
 
Bereiding:
Snijd de courgettes julienne en bestrooi deze met het zout. Laat dit 15 minuten intrekken en knijp daarna voorzichtig het vocht eruit. Week eerst de shiitake en snijd deze in dunne reepjes. Meng dit met een 1/2 theel sesamolie en de sojasaus.
Verhit in een pan 2 theel sesamolie en bak de courgettes gaar en droog en laat dit daarna afkoelen. Verhit een pan en roerbak de shittake, eventueel 1 1/2 eetl weekvocht toevoegen. Meng de shiitake met de courgettes.
Bevochtig de uiteinden van een dumpling vel en leg daarop een volle theel van het groentemengsel en vouw de randen dicht als een halve maan. Duw zachtjes om de lucht eruit te krijgen.
Verhit in een pan water en leg de dumpling erin. Als deze bovenkomt drijven dan is het gaar. Schep de dumpling eruit en laat deze snel afkoelen. Lekker met een dipsaus.
 
dipsaus: meng 2 theel sojasaus met 1 theel azijn en 2 eetl water.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39783427