Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 27 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Hobak Mandu
dumplings met courgette

Ingrediënten:
24 dumpling vellen
2 courgettes
2 theel zout
4 shiitake paddenstoelen
1/2 eetl lichte sojasaus
sesamolie
 
Bereiding:
Snijd de courgettes julienne en bestrooi deze met het zout. Laat dit 15 minuten intrekken en knijp daarna voorzichtig het vocht eruit. Week eerst de shiitake en snijd deze in dunne reepjes. Meng dit met een 1/2 theel sesamolie en de sojasaus.
Verhit in een pan 2 theel sesamolie en bak de courgettes gaar en droog en laat dit daarna afkoelen. Verhit een pan en roerbak de shittake, eventueel 1 1/2 eetl weekvocht toevoegen. Meng de shiitake met de courgettes.
Bevochtig de uiteinden van een dumpling vel en leg daarop een volle theel van het groentemengsel en vouw de randen dicht als een halve maan. Duw zachtjes om de lucht eruit te krijgen.
Verhit in een pan water en leg de dumpling erin. Als deze bovenkomt drijven dan is het gaar. Schep de dumpling eruit en laat deze snel afkoelen. Lekker met een dipsaus.
 
dipsaus: meng 2 theel sojasaus met 1 theel azijn en 2 eetl water.
 
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42579112