banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hobak Mandu
dumplings met courgette

Ingrediënten:
24 dumpling vellen
2 courgettes
2 theel zout
4 shiitake paddenstoelen
1/2 eetl lichte sojasaus
sesamolie
 
Bereiding:
Snijd de courgettes julienne en bestrooi deze met het zout. Laat dit 15 minuten intrekken en knijp daarna voorzichtig het vocht eruit. Week eerst de shiitake en snijd deze in dunne reepjes. Meng dit met een 1/2 theel sesamolie en de sojasaus.
Verhit in een pan 2 theel sesamolie en bak de courgettes gaar en droog en laat dit daarna afkoelen. Verhit een pan en roerbak de shittake, eventueel 1 1/2 eetl weekvocht toevoegen. Meng de shiitake met de courgettes.
Bevochtig de uiteinden van een dumpling vel en leg daarop een volle theel van het groentemengsel en vouw de randen dicht als een halve maan. Duw zachtjes om de lucht eruit te krijgen.
Verhit in een pan water en leg de dumpling erin. Als deze bovenkomt drijven dan is het gaar. Schep de dumpling eruit en laat deze snel afkoelen. Lekker met een dipsaus.
 
dipsaus: meng 2 theel sojasaus met 1 theel azijn en 2 eetl water.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36253864