Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ssamjang 쌈장 - lekkere pittige dipsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ssamjang 쌈장
lekkere pittige dipsaus

Ingrediënten:
125 gr gochujang (rode peperpasta)
125 gr dwenjang (gefementeerde sojabonen pasta)
1 rode lombok
1 groene lombok
5 teentjes knoflook
1 eetl rijstwijn
1 eetl sesam olie
1/2 eetl sesam zaad
 
Bereiding:
Hak de knoflook en de lomboks fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Lekker als dipsaus of bij vlees gerechten.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261887