Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Mu Pad Mad Mamorng Hinmapan - geroerbakt varkensvlees met cashewnoten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Pad Mad Mamorng Hinmapan
geroerbakt varkensvlees met cashewnoten

Ingrediënten:
75 gr varkensvlees
20 gr cashewnoten
1 rode lombok
1 sjalot
2 eetl mais
1 lenteui
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1/2 theel palmsuiker
1 eetl vissaus
2 teentjes knoflook
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Bereiding:
Snijd het vlees, de knoflook, de sjalot, de lombok, de lenteui in reepjes. Verhit in een pan de olie en voeg het vlees en de knoflook toe en bak dit voor 2 minuten. Voeg dan alle overige ingrediënten toe en bak dit voor 1 minuut en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 260 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022937