Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Mu Op Sapparod - spare-ribs met ananas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Op Sapparod
spare-ribs met ananas
Ingrediënten:
500 gr krabbetjes / spare-ribs
300 gr ananas
2 eetl lichte sojasaus (kecap asin)
2 eetl oestersaus
3 eetl rijstwijn
2 eetl palmsuiker
2 eetl ketchup
600 ml water
3 eetl olie

Bereiding:
Snijd de krabbetjes in losse stukken. Snijd de ananas in stukken van 4 cm. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de krabbetjes goudbruin en het vet knapperig. Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes voor 60 minuten sudderen
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117622