Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Mu Op Sapparod - spare-ribs met ananas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Op Sapparod
spare-ribs met ananas
Ingrediënten:
500 gr krabbetjes / spare-ribs
300 gr ananas
2 eetl lichte sojasaus (kecap asin)
2 eetl oestersaus
3 eetl rijstwijn
2 eetl palmsuiker
2 eetl ketchup
600 ml water
3 eetl olie

Bereiding:
Snijd de krabbetjes in losse stukken. Snijd de ananas in stukken van 4 cm. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de krabbetjes goudbruin en het vet knapperig. Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes voor 60 minuten sudderen
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025367