Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Mu Op - koteletjes in bijzondere saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Op
koteletjes in bijzondere saus

Ingrediënten:
500 gr varkenskoteletjes
3 steranijs
2 kaneelstokjes
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel zout
2 eetl kecap asin
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel kecap manis
1 eetl maizena
2 eetl water
water
 
Bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Meng dit met de steranijs, de kaneel, het zout, de kecaps en de suiker. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 4 uur.
Leg het vlees met de marinade in een pan en voeg water toe totdat het vlees net onderstaat. Kook het geheel zachtjes totdat het vocht is gehalveerd.
Meng de maizena met het water. Haal het vlees uit de pan en voeg de maizena toe en kook dit voor een minuut totdat de saus dik is geworden. Giet de saus over het vlees en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022626