Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Mu Op - koteletjes in bijzondere saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Op
koteletjes in bijzondere saus

Ingrediënten:
500 gr varkenskoteletjes
3 steranijs
2 kaneelstokjes
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel zout
2 eetl kecap asin
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel kecap manis
1 eetl maizena
2 eetl water
water
 
Bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Meng dit met de steranijs, de kaneel, het zout, de kecaps en de suiker. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 4 uur.
Leg het vlees met de marinade in een pan en voeg water toe totdat het vlees net onderstaat. Kook het geheel zachtjes totdat het vocht is gehalveerd.
Meng de maizena met het water. Haal het vlees uit de pan en voeg de maizena toe en kook dit voor een minuut totdat de saus dik is geworden. Giet de saus over het vlees en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264746