Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Mu Gur La - varkenssate

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Gur La
varkenssate

Ingrediënten:
200 gr varkensvlees
2 eetl santen
2 eetl kecap asin
1 theel witte peper
1 theel kunyit
1 theel limoensap
sate stokjes
 
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit tenminste 3 uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje in 5 minuten gaar en bruin
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 573 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252552