logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Mu Gur La
varkenssate

Ingrediënten:
200 gr varkensvlees
2 eetl santen
2 eetl kecap asin
1 theel witte peper
1 theel kunyit
1 theel limoensap
sate stokjes
 
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit tenminste 3 uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje in 5 minuten gaar en bruin

Add comment

Submit

who is online

We have 68 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160885