logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Mu Grob Pad Fuk Tong
gebakken varkensvlees met pompoen

Ingrediënten:
225 gr pompoen
100 gr speklapjes
2 teentjes knoflook
1 ei
1 eetl palmsuiker
2 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
2 eetl olie
1 eetl vissaus
1 eetl gehakte koriander blad
1/2 theel witte peper
water
 
Bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees voor 5 minuten en schep het eruit en dep af. Verhit een pan en bak het vlees knapperig en snijd het daarn in kleine stukjes. Snijd de pompoen in kleine stukjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en voeg de knoflook toe, daarna het ei en bak dit kort. Voeg dan de pompoen, het vlees, de vissaus, de kecap, de palmsuiker, de oestersaus en de peper en bak het geheel totdat de pompoen gaar is. Meng dan de korianderblaadjes erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 61 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44408921