Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Mu Grob Pad Fuk Tong - gebakken varkensvlees met pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Grob Pad Fuk Tong
gebakken varkensvlees met pompoen

Ingrediënten:
225 gr pompoen
100 gr speklapjes
2 teentjes knoflook
1 ei
1 eetl palmsuiker
2 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
2 eetl olie
1 eetl vissaus
1 eetl gehakte koriander blad
1/2 theel witte peper
water
 
Bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees voor 5 minuten en schep het eruit en dep af. Verhit een pan en bak het vlees knapperig en snijd het daarn in kleine stukjes. Snijd de pompoen in kleine stukjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en voeg de knoflook toe, daarna het ei en bak dit kort. Voeg dan de pompoen, het vlees, de vissaus, de kecap, de palmsuiker, de oestersaus en de peper en bak het geheel totdat de pompoen gaar is. Meng dan de korianderblaadjes erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41023024