banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Mu Grob Pad Fuk Tong - gebakken varkensvlees met pompoen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mu Grob Pad Fuk Tong
gebakken varkensvlees met pompoen

Ingrediënten:
225 gr pompoen
100 gr speklapjes
2 teentjes knoflook
1 ei
1 eetl palmsuiker
2 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
2 eetl olie
1 eetl vissaus
1 eetl gehakte koriander blad
1/2 theel witte peper
water
 
Bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees voor 5 minuten en schep het eruit en dep af. Verhit een pan en bak het vlees knapperig en snijd het daarn in kleine stukjes. Snijd de pompoen in kleine stukjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en voeg de knoflook toe, daarna het ei en bak dit kort. Voeg dan de pompoen, het vlees, de vissaus, de kecap, de palmsuiker, de oestersaus en de peper en bak het geheel totdat de pompoen gaar is. Meng dan de korianderblaadjes erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38392272