Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Mu Grob Pad Fuk Tong - gebakken varkensvlees met pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mu Grob Pad Fuk Tong
gebakken varkensvlees met pompoen

Ingrediënten:
225 gr pompoen
100 gr speklapjes
2 teentjes knoflook
1 ei
1 eetl palmsuiker
2 eetl kecap asin
1 eetl oestersaus
2 eetl olie
1 eetl vissaus
1 eetl gehakte koriander blad
1/2 theel witte peper
water
 
Bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees voor 5 minuten en schep het eruit en dep af. Verhit een pan en bak het vlees knapperig en snijd het daarn in kleine stukjes. Snijd de pompoen in kleine stukjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en voeg de knoflook toe, daarna het ei en bak dit kort. Voeg dan de pompoen, het vlees, de vissaus, de kecap, de palmsuiker, de oestersaus en de peper en bak het geheel totdat de pompoen gaar is. Meng dan de korianderblaadjes erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264976