Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ayam Goreng Kemangi - gebakken kip met basilicum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Kemangi
gebakken kip met basilicum

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
500 ml water
3 takjes kemangi
2 theel zout
1/4 theel peper
2 eetl kecap manis
100 gr kemangi
olie

Haluskan:
bumbu:
4 cm kunyit
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode rawits
3 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 30 stukjes en pluk de blaadjes kemangi. Rooster eerst de kunyit en wrijf of maal daarna de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de kip, de bumbu, de kemangi (3 takjes), het zout, de peper en de kecap en kook de kip op laag vuur gaar.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de kemangi blaadjes half droog. Voeg dan de kip toe en bak de kip bruin. Schep de kip met de kemangi uit de olie en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184823