banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Ayam goreng kecap - gebakken kip met kecap saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam goreng kecap
gebakken kip met kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1/2 eetl limoensap
1 theel zout
1/2 theel peper
olie
 
Bahan-bahan saus:
ingegrienten saus:
1 ui
3 teentjes knoflook
1 sternanijs
1/4 theel zout
2 eetl palmsuiker
4 eetl kecap manis
200 ml water
1 prei
4 eetl boter
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 24 stukjes en marineer deze met het limoensap, het zout en de peper en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip rondom bruin. Schep uit de pan en laat afkoelen.
Snijd de prei in ringen, de knoflook fijn en de ui in dunne reepjes. Verhit in een pan de boteren voeg de palmsuiker toe en laat dit oplossen. Dan de ui, de knoflook en de steranijs toevoegen en bak dit voor 3 minuten. Dan de kecap en het water toevoegen en laat het geheel wat indikken. Vervolgens de kip toevoegen en laat alles intrekken. Schep de prei erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38875590