1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 1 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 1 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 1 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 2 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 6 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 7 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam goreng kecap
gebakken kip met kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1/2 eetl limoensap
1 theel zout
1/2 theel peper
olie
 
Bahan-bahan saus:
ingegrienten saus:
1 ui
3 teentjes knoflook
1 sternanijs
1/4 theel zout
2 eetl palmsuiker
4 eetl kecap manis
200 ml water
1 prei
4 eetl boter
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 24 stukjes en marineer deze met het limoensap, het zout en de peper en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip rondom bruin. Schep uit de pan en laat afkoelen.
Snijd de prei in ringen, de knoflook fijn en de ui in dunne reepjes. Verhit in een pan de boteren voeg de palmsuiker toe en laat dit oplossen. Dan de ui, de knoflook en de steranijs toevoegen en bak dit voor 3 minuten. Dan de kecap en het water toevoegen en laat het geheel wat indikken. Vervolgens de kip toevoegen en laat alles intrekken. Schep de prei erdoor en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35652444