Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam goreng kecap - gebakken kip met kecap saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam goreng kecap
gebakken kip met kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1/2 eetl limoensap
1 theel zout
1/2 theel peper
olie
 
Bahan-bahan saus:
ingegrienten saus:
1 ui
3 teentjes knoflook
1 sternanijs
1/4 theel zout
2 eetl palmsuiker
4 eetl kecap manis
200 ml water
1 prei
4 eetl boter
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 24 stukjes en marineer deze met het limoensap, het zout en de peper en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip rondom bruin. Schep uit de pan en laat afkoelen.
Snijd de prei in ringen, de knoflook fijn en de ui in dunne reepjes. Verhit in een pan de boteren voeg de palmsuiker toe en laat dit oplossen. Dan de ui, de knoflook en de steranijs toevoegen en bak dit voor 3 minuten. Dan de kecap en het water toevoegen en laat het geheel wat indikken. Vervolgens de kip toevoegen en laat alles intrekken. Schep de prei erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914235