banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ayam goreng kecap - gebakken kip met kecap saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam goreng kecap
gebakken kip met kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1/2 eetl limoensap
1 theel zout
1/2 theel peper
olie
 
Bahan-bahan saus:
ingegrienten saus:
1 ui
3 teentjes knoflook
1 sternanijs
1/4 theel zout
2 eetl palmsuiker
4 eetl kecap manis
200 ml water
1 prei
4 eetl boter
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 24 stukjes en marineer deze met het limoensap, het zout en de peper en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip rondom bruin. Schep uit de pan en laat afkoelen.
Snijd de prei in ringen, de knoflook fijn en de ui in dunne reepjes. Verhit in een pan de boteren voeg de palmsuiker toe en laat dit oplossen. Dan de ui, de knoflook en de steranijs toevoegen en bak dit voor 3 minuten. Dan de kecap en het water toevoegen en laat het geheel wat indikken. Vervolgens de kip toevoegen en laat alles intrekken. Schep de prei erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37723605