Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Goreng Kalasan - gebakken kip kalasan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Kalasan 
gebakken kip kalasan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
4 rode lomboks
100 ml klapperwater
1 tomaat
2 sjalotten
3 salamblaadjes
3 cm laos
1 theel palmsuiker
1/ theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stkken. Kneus de laos. Wrijf of maal de lomboks, de tomaat en de sjalotten fijn tot een saus. Verhit in een wok/wadjan het kokoswater en voeg de kip, de salam, het zout, de laos en de plamsuiker toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de kip gaar is en het vocht is verdampt. Serveer de kip met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914165