Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Bandeng Goreng Bumbu Bali - pittig gebakken vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bandeng Goreng Bumbu Bali
pittig gebakken vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr melkvis, anders zalm of rode poon
1 limoen, sap
2 eetl kecap manis
olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
12 rode lomboks
1/2 tomaat
2 cm jahe
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in moten/stukjes en wrijf deze in met het limoensap. Verhit in een pan de olie en bak de vis goudbruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kecap toe en meng goed. Dan de vis toevoegen en bak totdat het vocht vrijwel is verdampt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 256 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930682