Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bandeng Goreng Bumbu Bali - pittig gebakken vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bandeng Goreng Bumbu Bali
pittig gebakken vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr melkvis, anders zalm of rode poon
1 limoen, sap
2 eetl kecap manis
olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
12 rode lomboks
1/2 tomaat
2 cm jahe
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in moten/stukjes en wrijf deze in met het limoensap. Verhit in een pan de olie en bak de vis goudbruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kecap toe en meng goed. Dan de vis toevoegen en bak totdat het vocht vrijwel is verdampt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068866