logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kangkung Kuah Santan
kangkung in gekruide kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kangkung
2 jeruk purut blaadjes
1 serai/sereh/citroengras
50 gr gerookte kip, uitgeplozen
100 ml dikke kokosmelk (kental)
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar, geroosterd
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai en de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed.
voeg dan de kokosmelk toe en breng het al roerend aan de kook. Voeg dan de kangkung toe en bak her verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 85 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175871