banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Kangkung pelecing rebon - pittig gekruide kangkung met rebon
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kangkung pelecing rebon
pittig gekruide kangkung met rebon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes kangkung
1 theel zout
water
2 rode tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
50 gr udang rebon
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
3 rode rawits
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel trassi bakar
 
Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de rebon in wat water en bak deze daarna bruin. Snijd de kangkung in stukjes en de tomaten in kleine partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en kook de kangkung met het zout gaar en laat daarna uitlekken. Verhit in een pan de olie en fruit de bumu voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen. Meng de kangkung erdoor en ebestrooi het met de rebon en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555026