Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kangkung pelecing rebon - pittig gekruide kangkung met rebon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kangkung pelecing rebon
pittig gekruide kangkung met rebon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes kangkung
1 theel zout
water
2 rode tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
50 gr udang rebon
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
3 rode rawits
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel trassi bakar
 
Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de rebon in wat water en bak deze daarna bruin. Snijd de kangkung in stukjes en de tomaten in kleine partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en kook de kangkung met het zout gaar en laat daarna uitlekken. Verhit in een pan de olie en fruit de bumu voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen. Meng de kangkung erdoor en ebestrooi het met de rebon en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068866