logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kangkung pelecing rebon
pittig gekruide kangkung met rebon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes kangkung
1 theel zout
water
2 rode tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
50 gr udang rebon
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
3 rode rawits
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel trassi bakar
 
Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de rebon in wat water en bak deze daarna bruin. Snijd de kangkung in stukjes en de tomaten in kleine partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en kook de kangkung met het zout gaar en laat daarna uitlekken. Verhit in een pan de olie en fruit de bumu voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen. Meng de kangkung erdoor en ebestrooi het met de rebon en serveer.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 128 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176617