Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ikan Kuah - Vissoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Kuah
Vissoep
          
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr vis
6 tomaten
2 preien
1 serehstengel, gekneusd
3 takjes kemangi (citroenbasilicum)
1 eetl zout
15 rode lomboks
3 cm laos
4 cm gember
1 limoen (sap)
1500 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en wrijf deze in met het zout en het limoensap en laat deze 15 minuten intrekken. Snijd de prei in ringen en de lomboks grof. Verhit in een pan het water en voeg de prei, de sereh, de kemangi, de lomboks, de laos en de gember toe. Vervolgens de vis toevoegen en het geheel nog 20 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068813