banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Jukut Kakul - slakkensoep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jukut Kakul
slakkensoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr groene papaya
1000 ml kippenbouillon (kuah siap)
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblaadjes
50 slakken (blik, gewassen en uitgelekt)
1 theel zout
vers gemalen zwarte peper
1 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
125 gr. Base be Pasih

Taburan:
garnering:
Bawang goreng

Cara membuat:
bereiding
Schil de papaya en verwijder de zaadlijsten. Snijd de papaya in de lengte in 4 tot 6 repen en vervolgens in stukjes van 1 cm.
Doe de bouillon met de boemboe, de sereh, de salamblaadjes en de olie in een pan en breng het aan de kook. Laat dit ongeveer 5 minuten sudderen. Voeg dan de papaya toe en laat dit meesudderen totdat de papaya bijna zacht is geworden.
Dan de slakken toevoegen en op laag vuur laten sudderen totdat de papaya zacht is geworden. Zout en peper naar smaak toevoegen en garneren met bawang goreng.

tip:
in plaats van slakken kan je ook gedroogde zwarte chinese paddestoelen gebruiken. Eerst weken en gelijk met de papaya toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565547