banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jukut Kakul
slakkensoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr groene papaya
1000 ml kippenbouillon (kuah siap)
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblaadjes
50 slakken (blik, gewassen en uitgelekt)
1 theel zout
vers gemalen zwarte peper
1 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
125 gr. Base be Pasih

Taburan:
garnering:
Bawang goreng

Cara membuat:
bereiding
Schil de papaya en verwijder de zaadlijsten. Snijd de papaya in de lengte in 4 tot 6 repen en vervolgens in stukjes van 1 cm.
Doe de bouillon met de boemboe, de sereh, de salamblaadjes en de olie in een pan en breng het aan de kook. Laat dit ongeveer 5 minuten sudderen. Voeg dan de papaya toe en laat dit meesudderen totdat de papaya bijna zacht is geworden.
Dan de slakken toevoegen en op laag vuur laten sudderen totdat de papaya zacht is geworden. Zout en peper naar smaak toevoegen en garneren met bawang goreng.

tip:
in plaats van slakken kan je ook gedroogde zwarte chinese paddestoelen gebruiken. Eerst weken en gelijk met de papaya toevoegen.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251304