Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Kaldu jawa

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kaldu jawa
soep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderpoulet
100 ml water
200 gr savoyekool
2 eetl gehakte selderij
1 prei
100 gr peultjes
50 gr laksa
50 gr gepelde garnalen
25 gr sedep malem (lelieknopjes)
25 gr kuping tikus (paddestoel)
zout
peper
2 eetl ketjap manis
1 limoen (sap)

Cara membuat:
bereiding:
Verhit het water en voeg daar het vlees aan toe. Trek een bouillon van het vlees. Snijd de groenten, de kuping tikus en de sedep malem fijn. Voeg de kool, de peuljes, de laksa, de sedep, de kuping en de garnalen toe en stoof dit alles gaar. Meng dan peper en zout naar smaak, de ketjap en het limoensap erdoor en bestrooi het met selderij.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 640 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906315