Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kaldu jawa

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kaldu jawa
soep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderpoulet
100 ml water
200 gr savoyekool
2 eetl gehakte selderij
1 prei
100 gr peultjes
50 gr laksa
50 gr gepelde garnalen
25 gr sedep malem (lelieknopjes)
25 gr kuping tikus (paddestoel)
zout
peper
2 eetl ketjap manis
1 limoen (sap)

Cara membuat:
bereiding:
Verhit het water en voeg daar het vlees aan toe. Trek een bouillon van het vlees. Snijd de groenten, de kuping tikus en de sedep malem fijn. Voeg de kool, de peuljes, de laksa, de sedep, de kuping en de garnalen toe en stoof dit alles gaar. Meng dan peper en zout naar smaak, de ketjap en het limoensap erdoor en bestrooi het met selderij.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024413