soep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderpoulet
100 ml water
200 gr savoyekool
2 eetl gehakte selderij
1 prei
100 gr peultjes
50 gr laksa
50 gr gepelde garnalen
25 gr sedep malem (lelieknopjes)
25 gr kuping tikus (paddestoel)
zout
peper
2 eetl ketjap manis
1 limoen (sap)
Cara membuat:
bereiding:
Verhit het water en voeg daar het vlees aan toe. Trek een bouillon van het vlees. Snijd de groenten, de kuping tikus en de sedep malem fijn. Voeg de kool, de peuljes, de laksa, de sedep, de kuping en de garnalen toe en stoof dit alles gaar. Meng dan peper en zout naar smaak, de ketjap en het limoensap erdoor en bestrooi het met selderij.
ingrediënten:
500 gr runderpoulet
100 ml water
200 gr savoyekool
2 eetl gehakte selderij
1 prei
100 gr peultjes
50 gr laksa
50 gr gepelde garnalen
25 gr sedep malem (lelieknopjes)
25 gr kuping tikus (paddestoel)
zout
peper
2 eetl ketjap manis
1 limoen (sap)
Cara membuat:
bereiding:
Verhit het water en voeg daar het vlees aan toe. Trek een bouillon van het vlees. Snijd de groenten, de kuping tikus en de sedep malem fijn. Voeg de kool, de peuljes, de laksa, de sedep, de kuping en de garnalen toe en stoof dit alles gaar. Meng dan peper en zout naar smaak, de ketjap en het limoensap erdoor en bestrooi het met selderij.