banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 16 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Kambing Rica Cabe Hijau - gebakken lamsvlees met groene pepers
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kambing Rica Cabe Hijau
gebakken lamsvlees met groene pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr lamsvlees
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
1/2 theel zout
1/4 theel peper
3/4 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
300 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
7 groene lomboks
2 groene rawits
1 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit totdat het van kleur verandert. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap toevoegen en meng alles goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 239 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40101459