1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kambing Rica Cabe Hijau
gebakken lamsvlees met groene pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr lamsvlees
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
1/2 theel zout
1/4 theel peper
3/4 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
300 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
7 groene lomboks
2 groene rawits
1 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit totdat het van kleur verandert. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap toevoegen en meng alles goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416452