logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kambing Rica Cabe Hijau
gebakken lamsvlees met groene pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr lamsvlees
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
1/2 theel zout
1/4 theel peper
3/4 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
300 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
7 groene lomboks
2 groene rawits
1 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit totdat het van kleur verandert. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap toevoegen en meng alles goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.

Add comment

Submit

who is online

We have 248 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151391