Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Kambing Rica Cabe Hijau - gebakken lamsvlees met groene pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kambing Rica Cabe Hijau
gebakken lamsvlees met groene pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr lamsvlees
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
1/2 theel zout
1/4 theel peper
3/4 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
300 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
7 groene lomboks
2 groene rawits
1 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit totdat het van kleur verandert. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap toevoegen en meng alles goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 404 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083860