Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Gadon
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Gadon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. kipfilets
1/2 theel djinten
1/2 theel laos
1/8 blok kokosceme (santen)
2 eierdooiers
olie

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 tenen knoflook
2 theel sambal trassi
4 kemirienoten (gepoft)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd of maal de kipfilets fijn tot een gehaktsamenstelling. Wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit olie in een wok/wadjan en fruit daarin de boemboe en voeg dan het gehakt toe en bak dit gaar.
klop de eierdooiers los en meng dit door het gehakt. Voeg vervolgens de kokoscrem toe en laat dit onder voortdurend roeren smelten. Laat het mengsel afkoelen. Vorm er dan een broodje van en laat het mengsel in de koelkast opstijven. Serveer het in plakken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912025