Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Gadon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Gadon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. kipfilets
1/2 theel djinten
1/2 theel laos
1/8 blok kokosceme (santen)
2 eierdooiers
olie

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 tenen knoflook
2 theel sambal trassi
4 kemirienoten (gepoft)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd of maal de kipfilets fijn tot een gehaktsamenstelling. Wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit olie in een wok/wadjan en fruit daarin de boemboe en voeg dan het gehakt toe en bak dit gaar.
klop de eierdooiers los en meng dit door het gehakt. Voeg vervolgens de kokoscrem toe en laat dit onder voortdurend roeren smelten. Laat het mengsel afkoelen. Vorm er dan een broodje van en laat het mengsel in de koelkast opstijven. Serveer het in plakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083860