Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Gadon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Gadon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. kipfilets
1/2 theel djinten
1/2 theel laos
1/8 blok kokosceme (santen)
2 eierdooiers
olie

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 tenen knoflook
2 theel sambal trassi
4 kemirienoten (gepoft)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd of maal de kipfilets fijn tot een gehaktsamenstelling. Wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit olie in een wok/wadjan en fruit daarin de boemboe en voeg dan het gehakt toe en bak dit gaar.
klop de eierdooiers los en meng dit door het gehakt. Voeg vervolgens de kokoscrem toe en laat dit onder voortdurend roeren smelten. Laat het mengsel afkoelen. Vorm er dan een broodje van en laat het mengsel in de koelkast opstijven. Serveer het in plakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 257 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018629