1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Gadon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. kipfilets
1/2 theel djinten
1/2 theel laos
1/8 blok kokosceme (santen)
2 eierdooiers
olie

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 tenen knoflook
2 theel sambal trassi
4 kemirienoten (gepoft)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd of maal de kipfilets fijn tot een gehaktsamenstelling. Wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit olie in een wok/wadjan en fruit daarin de boemboe en voeg dan het gehakt toe en bak dit gaar.
klop de eierdooiers los en meng dit door het gehakt. Voeg vervolgens de kokoscrem toe en laat dit onder voortdurend roeren smelten. Laat het mengsel afkoelen. Vorm er dan een broodje van en laat het mengsel in de koelkast opstijven. Serveer het in plakken.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382252