zoeken
Recente reacties

9 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Oseng Mercon Ati Ampela - pittige kip
- Kari Buncis - gestoofde kouseband in een romige kokosmelksaus
- Frikadel Jagung - maiskoekjes
- Ayan Sumari - kip met broccoli en paddestoelen
- Ayam Bumbu Rujak - Kip in roedjakkruiden
- Ikan Nanas
- Tab Wan Phed - salade van kippenlevertjes
- Singgang Sumpu - typisch kip uit West Sumatra
- Ayam Bakar Brebes - geroosterde kip uit Brebes
- Orek Tempe - gekruide gebakken tempe
Sambal kenari - Sambal met kenarinoten


Sambal kenari
Sambal met kenarinoten
Sambal met kenarinoten
Bahan-bahan:
Ingredienten:
50 g kenarinoten (anders 70 gr amandelen)
6 rode lomboks
8 rawits
1 theel. trasi bakar
1/2 theel. suiker
1 limoen (sap)
zout
Cara membuat:
bereiding:
Blancheer eerst de kenarienoten. Wrijf of maal dan alle ingrediënten fijn tot een pasta. Voeg dan de suiker, het limoensap en zout naar smaak toe.
Ingredienten:
50 g kenarinoten (anders 70 gr amandelen)
6 rode lomboks
8 rawits
1 theel. trasi bakar
1/2 theel. suiker
1 limoen (sap)
zout
Cara membuat:
bereiding:
Blancheer eerst de kenarienoten. Wrijf of maal dan alle ingrediënten fijn tot een pasta. Voeg dan de suiker, het limoensap en zout naar smaak toe.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.