1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Kencur
een lekkere sambal bij tempe en tahu gerechten

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
7 rode lomboks
7 rode rawits
5 kemiri noten
3 eetl olie
4 sjalotten
7 cm kencur
2 theel asem + 3 eetl water
1 theel zout
2 theel palmsuiker (gula jawa)
1 theel trasi bakar
4 jeruk purut blaadjes.

Cara membuat:
bereidind:
Rooster de kemiries droog in een koekenpan. Wrijf of maal de lomboks, de rawits en de kemiries fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten zeer fijn en rasp de kencur. Meng de asem met het water en verwijder de nerf van je jeruk purut blaadjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de lomboks, rawits, kemiries, de sjalotten en de kencur voor 3 minuten. Voeg dan het asemwater, het zout, de palmsuiker, de trasi en de jeruk purut blaadjes toe en laat dit zachtjes sudderen totdat het is ingedikt.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36099537