1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lampar ayam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
water
1 salam blad
300 ml kokosmelk
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
3 rode lomboks
5 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
1 serehstengel (alleen witte deel)
3/4 eetl jinten
2 cm kencur
1 theel zout
1/2 theel peper
1 salam blad

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de kip in water vrijwel gaar. Verwijder dan het vlees van de botten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de boemboe, het salamblad en het vlees aan toe. Kook het geheel totdat het vocht vrijwel is verdwenen. Schep de inhoud op meerdere bananenbladeren (20x20cm) en vouw deze dicht als pakketjes. Zet de uiteinden vast met prikkers en stoom daarna de pakketjes nog voor 15 minuten.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806