Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Lapis ayam - gebakken en gestoofde stukjes kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Lapis ayam
gebakken en gestoofde stukjes kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
peper en zout naar smaak
2 eetl ketjap manis
2 eieren
3 sjalotten
2 teentje knoflook
2 eetl olie
100 ml water


Bereiding:
Snijd de vlees in stukjes en de sjalotten en de knoflook fijn. Meng de ketjap met het zout en peper en wrijf hiermee het vlees in. Klop de eieren op en wentel de stukjes vlees er doorheen. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit in 15 minuten bruin. Dan het water toevoegen en de kip zachtjes gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 538 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915675