banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Palai Bungkus Daun Ubi Kayu - vis gestoomd in bananenblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Palai Bungkus Daun Ubi Kayu
vis gestoomd in bananenblad

Bahan-bahan:

ingrediënten:
500 gr visfilet
1 eetl limoensap
2 theel zout
9 belimbing wuluh
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
2 kunyit blad
bananenblad
biteng

Haluskan:

boemboe:
10 rode rawits
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 cm laos
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vis in met het limoensap en de helft van het zout en snijd het in stukjes. Snijd de belimbing in dunne plakjes en besprenkel deze met het zout en laat dit 15 minuten intrekken en spoel het daarna af. Snijd het kunyit blad fijn. Snijd het bananenblad in 4 stukken van 18x18cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de ingrediënten goed door elkaar. Schep het mengsel op het bananeblad en vouw het dit als een packetje en zet het vast met biteng. Stoom de pakketjes vervolgens in 15 minuten gaar en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689445