banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Palai Bungkus Daun Ubi Kayu - vis gestoomd in bananenblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Palai Bungkus Daun Ubi Kayu
vis gestoomd in bananenblad

Bahan-bahan:

ingrediënten:
500 gr visfilet
1 eetl limoensap
2 theel zout
9 belimbing wuluh
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
2 kunyit blad
bananenblad
biteng

Haluskan:

boemboe:
10 rode rawits
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 cm laos
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vis in met het limoensap en de helft van het zout en snijd het in stukjes. Snijd de belimbing in dunne plakjes en besprenkel deze met het zout en laat dit 15 minuten intrekken en spoel het daarna af. Snijd het kunyit blad fijn. Snijd het bananenblad in 4 stukken van 18x18cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de ingrediënten goed door elkaar. Schep het mengsel op het bananeblad en vouw het dit als een packetje en zet het vast met biteng. Stoom de pakketjes vervolgens in 15 minuten gaar en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39817553