Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Buah Kacang Mekuah - zacht gekruide gestoofde kouseband

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Buah Kacang Mekuah 
zacht gekruide gestoofde kouseband

Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 ml kippenbouillon (zie recept)
600 gr kouseband
3 salamblaadjes
1 serehstengel, gekneusd
125 ml base gede
zout naar smaak
peper naar smaak

Taburan:
garnering
1 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de bouillon en voeg de base gede, de sereh en de salm toe en laat dit 5 minuten sudderen. Snijd de kouseband in stukjes en voeg deze toe en laat het zachtjes sudderen totdat de kouseband gaar is. Meng het zout en de peper erdoor en garneer het met de bawang goreng.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 271 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017896