1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Saur 2
Balinese serundeng
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 eetl. olie
6 cm laos
5 salam blad
1/2 theel. ketumbar
1 theel. trassi bakar
150 gr geraspte kokos
3 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl. suiker
50 g gebrande pinda 's
1 theel. zout

Cara membuat:
Wrijf of maal de kunyit fijn. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes en de laos fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de trassi, de ketumbar, de lao en het salam blad toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de kunyit, de suiker, de pinda's, het zout en de kokos toevoegen en het geheel onder voortdurend omscheppen voor 5 minuten bakken totdat de kokos goudbruin is geworden. Serveer afgekoeld.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 237 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314