Beef Szechuan biefstuk met bleekselderij en paprika Ingrediënten: 500 gr biefstuk 1/2 lombok 4 eetl kecap asin 100 ml runderbouillon 2 eetl maizena 3 stengels bleekselderij 1 rode paprika 1/4 theel zout 1 theel szechuanpeper 2 eetl olie
Bereiding: Snijd het vlees in zeer dunne reepjes. Ontpit de lombok en snijd deze fijn. Snijd de paprika in reepjes en de bleekselderij in stukjes van 2cm. rooster de szechuanpeper droog in een koekenpan. Wentel het vlees door de olie. Verhit een wok en schoei het vlees snel dicht en schep het uit de wok. Voeg de bouillon en de kecap toe en meng hierdoor de maizena, de lombok, de szechuanpeper en het zout en roer dit totdat er een geboden saus ontstaat. Voeg dan de paprika en het selderij toe en laat dit 2 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan het vlees toe en nog 1 minuut laten sudderen en serveer.
Gegevens
Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda