Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 11 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
1 Comment
Beef Szechuan - biefstuk met bleekselderij en paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Beef Szechuan
biefstuk met bleekselderij en paprika

Ingrediënten:
500 gr biefstuk
1/2 lombok
4 eetl kecap asin
100 ml runderbouillon
2 eetl maizena
3 stengels bleekselderij
1 rode paprika
1/4 theel zout
1 theel szechuanpeper
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in zeer dunne reepjes. Ontpit de lombok en snijd deze fijn. Snijd de paprika in reepjes en de bleekselderij in stukjes van 2cm. rooster de szechuanpeper droog in een koekenpan.
Wentel het vlees door de olie. Verhit een wok en schoei het vlees snel dicht en schep het uit de wok. Voeg de bouillon en de kecap toe en meng hierdoor de maizena, de lombok, de szechuanpeper en het zout en roer dit totdat er een geboden saus ontstaat. Voeg dan de paprika en het selderij toe en laat dit 2 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan het vlees toe en nog 1 minuut laten sudderen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Nicole · 4 years ago
    Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerlijk.

who is online

We hebben 199 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420581