Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
1 Comment
Beef Szechuan - biefstuk met bleekselderij en paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Beef Szechuan
biefstuk met bleekselderij en paprika

Ingrediënten:
500 gr biefstuk
1/2 lombok
4 eetl kecap asin
100 ml runderbouillon
2 eetl maizena
3 stengels bleekselderij
1 rode paprika
1/4 theel zout
1 theel szechuanpeper
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in zeer dunne reepjes. Ontpit de lombok en snijd deze fijn. Snijd de paprika in reepjes en de bleekselderij in stukjes van 2cm. rooster de szechuanpeper droog in een koekenpan.
Wentel het vlees door de olie. Verhit een wok en schoei het vlees snel dicht en schep het uit de wok. Voeg de bouillon en de kecap toe en meng hierdoor de maizena, de lombok, de szechuanpeper en het zout en roer dit totdat er een geboden saus ontstaat. Voeg dan de paprika en het selderij toe en laat dit 2 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan het vlees toe en nog 1 minuut laten sudderen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Nicole · 4 years ago
    Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerlijk.

who is online

We hebben 506 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091938