banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 2 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon1 Comment
Beef Szechuan - biefstuk met bleekselderij en paprika

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Beef Szechuan
biefstuk met bleekselderij en paprika

Ingrediënten:
500 gr biefstuk
1/2 lombok
4 eetl kecap asin
100 ml runderbouillon
2 eetl maizena
3 stengels bleekselderij
1 rode paprika
1/4 theel zout
1 theel szechuanpeper
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in zeer dunne reepjes. Ontpit de lombok en snijd deze fijn. Snijd de paprika in reepjes en de bleekselderij in stukjes van 2cm. rooster de szechuanpeper droog in een koekenpan.
Wentel het vlees door de olie. Verhit een wok en schoei het vlees snel dicht en schep het uit de wok. Voeg de bouillon en de kecap toe en meng hierdoor de maizena, de lombok, de szechuanpeper en het zout en roer dit totdat er een geboden saus ontstaat. Voeg dan de paprika en het selderij toe en laat dit 2 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan het vlees toe en nog 1 minuut laten sudderen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Nicole · 2 years ago
    Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerlijk.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38508091