logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Au Larm
Kruidig gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
1000 gr riblappen
2 uien
15 cm jahe
11 teentjes knoflook
3 stukjes gedroogde mandarijnenschil
3 steranijs
2 theel szechuan peperkorrels
2 theel peperkorrels
4 eetl rijstwijn
3 eetl hoisinsaus
10 eetl kecap manis
3 eetl olie
water

Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Schep het vlees in een pan en voeg zoveel water toe dat het vlees net onderstaat. Snijd de uien in vieren en de jahe in 12 plakjes. Voeg deze toe aan het vlees samen met 4 tenen knoflook, de mandarijnenschillen en de steranijs en laat dit zachtjes 2 uur sudderen.
Hak de overige knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook met de pepers voor 1 minuut. Voeg dan de kecap, de hoisin en en rijstwijn toe en laat dit 2 minuten sudderen. Voeg dit bij het vlees en laat het geheel nog 1 uur zachtjes sudderen en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 70 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140143