banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Acar ketimun 5
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Acar ketimun 5

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 komkommer
zout
1 theel geraspte gula jawa (palmsuiker)
1 theell sambal ulek (zie recept)
1 teentje knoflook
1/4 cm gember (jahe/djahé)
1/4 cm laos
1/4 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl olie
600 ml azijn

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de gember, de laos en de kunyit fijn tot een pasta. Snijd de komkommer doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in 10 cm lange dunne reepjes. Bestrooi deze reepjes met zout en laat het vocht voor 1 uur uittrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de suiker. Voeg dan de azijn toe en eerst aan de kook laten komen en dan laten afkoelen. Schep de komkommerreepjes in een afsluitbare pot en giet hierover de azijn. Laat het afgesloten eerst een paar dagen staan op een koel en donkere plaats.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39960919