1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Acar ketimun 5

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 komkommer
zout
1 theel geraspte gula jawa (palmsuiker)
1 theell sambal ulek (zie recept)
1 teentje knoflook
1/4 cm gember (jahe/djahé)
1/4 cm laos
1/4 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl olie
600 ml azijn

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de gember, de laos en de kunyit fijn tot een pasta. Snijd de komkommer doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in 10 cm lange dunne reepjes. Bestrooi deze reepjes met zout en laat het vocht voor 1 uur uittrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de suiker. Voeg dan de azijn toe en eerst aan de kook laten komen en dan laten afkoelen. Schep de komkommerreepjes in een afsluitbare pot en giet hierover de azijn. Laat het afgesloten eerst een paar dagen staan op een koel en donkere plaats.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 349 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314