logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Acar ketimun biasa
komkommer in het zuur
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 komkommer
2 eetl suiker
1 eetl zout
2 sjalotten
2 rode lomboks
3 eetl azijn

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de azijn met het zout en de suiker in een kom. Snijd de komkommer in dunne schijfjes en voeg deze bij het mengsel. Snijd de sjalotten en de ontpitte lomboks fijn en meng deze voorzichtig door het mengsel.

Add comment

Submit

who is online

We have 73 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180627