Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Acar Ketimun 4

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Ketimun 4

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 komkommer
1 eetl azijn
3 rode lomboks
3 teentjes knoflook
2 rode uien
20 gr suiker
100 ml olie
1 mespunt peper
1 mespunt zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijde de komkommer 2 maal in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer dan in stukjes. Snijd de uien en de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne lange reepjes. Meng de ingrediënten goed door elkaar en laat het 4 uur intrekken. Regelmatig omscheppen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029932