logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Acar Ketimun 4

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 komkommer
1 eetl azijn
3 rode lomboks
3 teentjes knoflook
2 rode uien
20 gr suiker
100 ml olie
1 mespunt peper
1 mespunt zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijde de komkommer 2 maal in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer dan in stukjes. Snijd de uien en de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne lange reepjes. Meng de ingrediënten goed door elkaar en laat het 4 uur intrekken. Regelmatig omscheppen.

Add comment

Submit

who is online

We have 56 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151411