zoeken
Recente reacties

1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

25 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Betawi - gebakken stukjes vlees in een zoetzure saus
- Kue pisang pakai air jeruk - Banaan-sinaasappelcake
- Szechuan Peper Kip
- Soto Sumenep - speciale rundvlees soep met cassave en sambal
- Shui Zhu Niu Rou - 水煮牛肉 - Sichuan gekruid gestoofd rundvlees
- Ayam Santan - Kip met kokos
- Orak Arik Telur Petai - roerbak van ei met peteh bonen en kecap
- Gu Lao Rou - zoetzuur varkensvlees
- Gang Pat Pet Yang - Rode curry eend
- Ansjovis bouillon 1 - eenvoudig
Acar Ketimun 4


Acar Ketimun 4
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 komkommer
1 eetl azijn
3 rode lomboks
3 teentjes knoflook
2 rode uien
20 gr suiker
100 ml olie
1 mespunt peper
1 mespunt zout
Cara membuat:
Bereiding:
Snijde de komkommer 2 maal in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer dan in stukjes. Snijd de uien en de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne lange reepjes. Meng de ingrediënten goed door elkaar en laat het 4 uur intrekken. Regelmatig omscheppen.
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 komkommer
1 eetl azijn
3 rode lomboks
3 teentjes knoflook
2 rode uien
20 gr suiker
100 ml olie
1 mespunt peper
1 mespunt zout
Cara membuat:
Bereiding:
Snijde de komkommer 2 maal in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer dan in stukjes. Snijd de uien en de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne lange reepjes. Meng de ingrediënten goed door elkaar en laat het 4 uur intrekken. Regelmatig omscheppen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.