1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Acar Ketimun 4

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 komkommer
1 eetl azijn
3 rode lomboks
3 teentjes knoflook
2 rode uien
20 gr suiker
100 ml olie
1 mespunt peper
1 mespunt zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijde de komkommer 2 maal in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer dan in stukjes. Snijd de uien en de knoflook fijn. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne lange reepjes. Meng de ingrediënten goed door elkaar en laat het 4 uur intrekken. Regelmatig omscheppen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446